Desmond Hughes

Desmond Hughes

Director

Desmond Hughes heeft twee decennia werkervaring als werktuigbouwkundige. Een groot deel daarvan als ondernemer. Tot voor kort maakte Desmond deel uit van het team dat binnen BAM verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van Nul-op-de-Meter concepten voor het programma de Stroomversnelling.

06 51 93 28 84

desmond@factoryzero.nl

Sjoerd Klijn Velderman

Sjoerd Klijn Velderman

Director

Sjoerd Klijn Velderman is een man met een missie. Dit blijkt uit zijn carrière bij BAM waar hij werkte als Hoofd Business Development. Onder zijn leiding werden binnen BAM de eerste Nul-op-de-Meter renovaties ontwikkeld. ”Practice what you preach” is een kenmerkende eigenschap van Sjoerd.

06 51 73 40 27

sjoerd@factoryzero.nl

Jan Willem van de Groep

Jan Willem van de Groep

Director

Jan Willem van de Groep is een toonaangevend expert op het gebied van de energie-transitie. De afgelopen zeven jaar was hij werkzaam als programmamanager van Energiesprong. Voor zowel de bouwsector als de overheid is hij een veelgevraagd spreker en inspirator. In 2015 is Jan-Willem gekozen als nummer 1 van de Duurzame Top 50 bouw en vastgoed.

06 20 96 77 48

janwillem@factoryzero.nl

Jasper van den Munckhof

Jasper van den Munckhof

Director

Jasper van den Munckhof heeft ervaring als business developer binnen bedrijven als Eneco en KPN. De afgelopen zes jaar was hij als programmadirecteur verantwoordelijk voor de Energiesprong en bestuurslid van de Stroomversnelling. Tevens is Jasper oprichter van soortgelijke programma’s in Frankrijk, Groot-Britannie, Duitsland en de Verenigde Staten.

06 51 01 14 56

jasper@factoryzero.nl

Hessel Roodvoets

Technical Engineer

Hessel Roodvoets is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, studierichting werktuigbouw. Hij studeerde af op het ontwerp van het staalframe voor de iCEM van Factory Zero. Hessel werkt aan de productontwikkeling en  engineering van productontwerpen richting de productie.

Rick Ebbers

Productiemanager en services

Rick Ebbers heeft  de studie Bouwkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht . Hij deed onderzoek naar het Product Ontwikkelingsproces. Rick is binnen Factory Zero verantwoordelijk voor de productie en het serviceapparaat van de iCEM.

Stefan Schoots

Productie engineer

Stefan Schoots heeft 17 jaar bij de BAM gewerkt als installateur, elektricien voordat hij aan de slag ging bij FactoryZero. Stefan verzorgde deze 17 jaar het onderhoud van het gehele ketenpark, daarnaast was hij daarvoor eindverantwoordelijke op het gebied van de keuring daarvan. Op dit moment is Stefan verantwoordelijke voor de productie van de ICEM’s.

Jorrit Spel

Designer - System Engineer

Jorrit Spel is als architect afgestudeerd aan de TU van Eindhoven. Heeft ervaring in conceptueel ontwerpen bij zowel ontwerpbureaus als bouwbedrijven. Jorrit is binnen Factory Zero verantwoordelijk voor het design van producten en de inpassing van die producten binnen projecten.

Jacco Pereboom

Student Innovation Management

Jacco Pereboom is afgestudeerd op het onderwerp ‘een gezond NOM concept’. Daarmee heeft hij zijn studie Bouwkunde aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Jacco studeert nu aan de TU van Eindhoven en werkt nog regelmatig voor Factory Zero.