De iCEM is oorspronkelijk ontworpen als stekker-klare oplossing voor de renovatie van grondgebonden en portiekwoningen. Inmiddels is de iCEM geadopteerd en gemeengoed in nieuwbouwwoningen in het laag-,midden en hogere segment tot ca 225 ㎡ gebruiksoppervlak. De keuze is in de regel dan de iCEM-i. Deze module vereist slechts 1,2 ㎡ vloeroppervlak en biedt de energievoorziening voor verwarming, (balans)ventilatie met warmteterugwinning, warm tapwater, monitoring en omvorming van zonenergie van pv-panelen. Dit is uiteraard mede afhankelijk van de totaalpropositie van de aanbieder.

De iCEM als oplossing voor verwarming, ventilatie en productie van warm tapwater zorgt ervoor dat je kiest voor maximalisatie van het nuttige gebruiksoppervlak. De iCEM is de benchmark wat betreft de kleinste fysieke afmetingen voor een stekkerklaar apparaat. Indien vereist kan de iCEM gedurende het bouwproces gefaseerd of in een keer worden geplaatst. Een doordacht stelframe wordt gebruikt in de ruwbouwfase. Dit zorgt ervoor dat de installateur – zonder nadenken – alle leidingen, kabels en afvoeren op maat kan opleveren.

Als plaatsing in de woning niet mogelijk is – zoals bij grondgebonden seniorenwoningen – dan is de externe iCEM de te maken keuze. Ook geheel stekker- en gebruiksklaar. De iCEM-e is beschikbaar in legio afwerkingen zodat de ontwerper de inpassing esthetisch kan optimaliseren.

De iCEM wordt standaard geleverd met een display – te plaatsen in de woonkamer– voor bediening van de hoofdsystemen en inzicht in energieopwekking en verbruik.

Welk type iCEM voor welke situatie het meest geschikt is vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek. Welke iCEM je ook kiest weet je jezelf verzekerd van: nieuwste technologie, meest energiezuinige oplossing in zijn soort, laagste initiële prijsstelling , laagste TCO en kleinste ruimtebeslag in of buiten de woning.